BİST
10.320
ALTIN
2.465,51
DOLAR
32,26
STERLİN
40,91
EURO
35,14

CHP Zam Dedi

CHP'li Uşak Belediyesinin Kayağıl termal ve Çay fiyatlarında yaptığı zamların geri alınması konusunda, İYİ Partinin önerisi, CHP Uşak Belediye Meclisi üyelerinin oylarıyla reddedildi.

02 Mayıs 2024 Perşembe 21:46
CHP Zam Dedi

Uşak Belediyesi Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısı bugun gerçekleşti.

Uşak Belediyesi CHP'li Başkanı Özkan Yalım Başkanlığında gerçekleşen toplantıda İYİ Parti gurubunun verdiği soru önergesi damga vurdu.

İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Selçuk Toker'in son yapılan zamlarla ilgili olarak artan kayağıl termaldeki fiyatların ve çay fiyatlarının tekrardan düzenlenmesi konusunda soru önergesi verdi. 

Toker'in toplumda oluşan memnuyetsizlik ve tepkilerden dolayı daha önce onaylanan 2024 yılı ücret tarifesinde bulunmayan Akua ve açık havuz giriş ücretinin kaldırılması ve önceki yıllarda olduğu gibi tek giriş ile tesisin tamamının kullanıma açılması ve termal giriş ücretlerinin 150 tl olması sosyal tesislerde çay fiyatının en yüksek 10 tl olması konusunda verdiği soru önergesi CHP gurubunun oyları ile red edildi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 02.05.2024 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.