BİST
10.891
ALTIN
2.529,53
DOLAR
32,99
STERLİN
42,55
EURO
35,82

Senmisin Eleştiren ?

Uşak Belediyesi CHP'li Başkanı Özkan Yalım Merkez İlçe Başkanlığından kendisini eleştiren kişinin ihracınımı taleb etti?

10 Mayıs 2024 Cuma 21:01
Senmisin Eleştiren ?

Uşak CHP'de bir partilinin kendisi hakkında olan eleştirilerini mesnetsiz bulan, Uşak Belediyesi CHP'li Başkanı Özkan Yalım'ın eleştiride bulunan partilinin ihracının talebi için Merkez İlçe Başkanlığına yazılı dilekçe ile talepte bulunduğu idda edildi.

CHP içersinde bazi kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, CHP' li Belediye Başkanının şikayette bulunduğu ismin daha önce kendisi hakkında sosyal medya yolu ile eleştirilerde bulunan Kudret Yörük olduğu yönünde bilgiler gelirken .

Gelen bilgiler arasında, Kudret Yörük'ün partiye en çok üye kazandıran kişilerin başında geldiği ilk söylenenlerden olması dikkatleri çekiyor.

CHP içersindeki bu hadisede akla gelen sorulardan en önemlisinin, CHP'nin kendine ait özelliklerinden biri olan sorgulama ve eleştirinin rafamı kalktığı oldu.

Konu hakkında Uşak Güncel olarak iddaların merkezinde bulunan isim olan Kudret Yörük'ü aradık.

Bu konu hakkın da kendisin aradığımız Kudret Yörük iddalar konusunda sessizliğini korurken bu konu hakkında partisinin il disiplin kurulunun en doğru kararı vereceğinden hiç şüphesi olmayacağını dile getirdi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.