BİST
9.717
ALTIN
2.450,75
DOLAR
32,57
STERLİN
40,78
EURO
34,99

Uşak OSB ve Siemens Türkiye'den teknolojide iş birliği

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (OSB), sahip olduğu üretim gücünü kesintisiz enerji ile buluşturabilmek adına Siemens Türkiye ile iş birliği yaptı.

19 Ekim 2022 Çarşamba 13:49
Uşak OSB ve Siemens Türkiye'den teknolojide iş birliği

Siemens Türkiye açıklamasına göre, sürdürülebilir enerji alanında ilklerin yaşanacağı Uşak OSB’de gaz yalıtımlı çift baralı primer dağıtım sistemi ile alt dağıtım merkezlerinde kullanılan gaz yalıtımlı sekonder hücreler, inşaat maliyetlerini yarı yarıya indirip, ortam şartlarından etkilenmeyen ve bakıma ihtiyaç duymayan bir altyapıya kavuşturulacak.

Etkili, güvenilir ve sürdürülebilir enerji sistemleri ile Siemens Türkiye, Uşak OSB’nin tüm çalışma alanlarında kurulacak SCADA sistemi sayesinde şebekelerin otonom olarak yönetilmesini mümkün kılarken Siemens Türkiye mühendislik hizmetleri ile oluşturulacak IOT uygulamalarıyla da dijital koruma sistemi arıza riskleri ve etki alanlarını azaltacak.

Siemens teknolojisi ile Uşak OSB, dijital dönüşüm yolculuğunu başlatırken kesintisiz enerji altyapısı ile sanayicilerine daha rekabetçi bir üretim imkânı sunacak.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.