BİST
9.798
ALTIN
2.456,98
DOLAR
32,59
STERLİN
40,85
EURO
35,04

Sivaslı’da 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı Düzenlendi

Sivaslı ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle Emine Niyazi Deveci çok amaçlı salonunda kutlama programı düzenlendi.

12 Mart 2022 Cumartesi 23:11
Sivaslı’da 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı Düzenlendi

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma, sinevizyon gösterisi, Bülbül ve, Çanakkale Şehitlerine şiirlerinin okunması, koro tarafından İstiklal Marşı'nın ile devam eden program; 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünü konu alan kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Programa; İlçe Kaymakamı Semih Cembekli, Sivaslı Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak, ilçe Emniyet Amiri Garnizon Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı

Son Güncelleme: 30.08.2022 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.