BİST
9.883
ALTIN
2.437,93
DOLAR
32,47
STERLİN
40,56
EURO
34,74

Her An Sizede "Çat Kapı" Yapabilirler

Son 4 ayda 10 bin'e yakın "Çat Kapı" diyerek ziyaret yapmışlar İkişer kişilik 9,10 grup halinde girmedik sokak , çalınmadık kapı bırakmıyor her yerde adaylarını tanıtıyorlar.

22 Mart 2024 Cuma 06:52
Her An Sizede "Çat Kapı" Yapabilirler

Son 2 yılda 30 bin ev ziyareti gerçekleştiren Uşşak IYI Parti Kadın Politikaları Başkanlığı 
Yaklaşan yerel secimler öncesinde seçimi çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor .
Seçim kapsamında kent genelinde çalışmadık kapı bırakmamaya çalışan grup çat kapı adını verdikleri program çerçevesinde dün Elmalidere Mahallesi ziyaretini gerceklestirdi .
Parti adına çalişmalarda bulunan ekip vatandaşlara karşı yaklasiminda güler yüzü ve samimiyeti dikkat çekerken. 
Her vatandaşa IYI Parti Uşşak Belediye Başkan Adayı Muhammed Gur' ün projelerini anlatıyor .

IYI Parti adına çalışmalara katılan tüm Kadin Politikalari çalışanlarına teşekkür eden IYI Parti Il Baskani Ayşegül Sözver Obalı bu seçimde partimiz adına çalışan bayan arkadaşlarımızın gerçekten çok hakkı geçiyor.
Şehrin bir ucunda bulunan Aybey mahallesinden , Elmalidere' den tutunda Dikilitaş' a , Desan sitesine ,  Fatih mahallesine kısaca şehrin her tarafına partimiz ve Adayımız Muhammet Gür adina ulaşmaya çalışıyorlar. 
Hakları ödenmez.


Kadın Politikaları Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi veren Obalı:
Kadınlarımızın "Çat Kapı" ziyaretleri var. İkişer kişilik 9-10 guruplar halinde mahalle mahalle sokak sokak ev ev kapılar çalınıp Genel Başkanımız Meral Akşener’in ve Uşak Belediye Başkan Adayımız Muhammet Gür’ün selamını iletip çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi takdim edip gönüllere girmeye çalışıyor. Son 4 ayda 10 bine yakın çat kapı ziyaretinde bulundular
Bayan arkadaşlarımızında çabası ile bu şehir 
IYI Belediyecilik ile muhakkak tanişacak biz buna inanıyoruz.dedi .

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 22.03.2024 07:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2024-03-22 07:36:27

Şu parti işleri tanıtımı israftan başka bir şey değil. Köyler hariç tüm muhtarlıklar kaldırılmalıdır. Yerel seçimle genel seçim aynı gün 5 senede bir yapılabilir. Tasarruf edilir her yer broşur. Yazık günah. Adaylar tv programlarında veyahut sosyal medyada tanıtım yapmalı. Arabalar bangır bangır müzik çalıyor. Yaktığı yakıtın haddi hesabı yok.vb vb.