BİST
9.916
ALTIN
2.438,15
DOLAR
32,47
STERLİN
40,63
EURO
34,84

Yakuplar Derneğinden MHP’ye Tam Destek

Yakuplar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ümit Arslan ve Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, davullarla, meşalelerle karşılandı.

11 Mart 2024 Pazartesi 17:09
Yakuplar Derneğinden MHP’ye Tam Destek

Seçim Çalışmaları kapsamında Uşak Yakuplar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkanı Adayı Sezer Ateş, büyük coşkuyla karşılandı. Her geçen gün ses getiren ziyaretler yapan ve çığ gibi büyüyen desteklerle motivasyonu artan Milliyetçi Hareket Partisi seçimlerin sürpriz partisi olarak görülüyor. Yakuplar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ümit Arslan ve Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, davullarla, meşalelerle karşılandı.

Karşılamanın ardından projelerini dernek üyeleriyle paylaşan Ateş çıktıkları bu yolda bilgi birikim ve tecrübelerini Uşak’a aktarmak, şehre hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti. Projeleriyle dernek üyelerinden tam not alan Ateş ''Gece gündüz demeden Uşak için hizmet vermeye hazırız. Çok şükür çalışmalarımız karşılık buluyor ve hemşerilerimiz bizleri bağrına basıyor.''dedi.

Samimiyetiyle Destekçilerini Arttırıyor

Seçim sahasında yapmış olduğu çalışmalar esnasında vatandaşla sıcak ve samimi ilişkiler kuran Sezer Ateş vatandaşın sorun ve sıkıntılarını anlamak yerinde tespitler yapmak için bugün ilimizin önemli bir hemşeri derneği olan Yakuplar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettik. Sağ olsun dernek üyelerimiz bizi bağrına bastı. 60 Kadar dernek üyemize MHP rozeti taktık Yakuplarlı hemşerilerimizin samimiyetlerini iliklerimize kadar hissettik. Dernek üyelerimize rozetlerini takarak beraber yürüyelim, şehre birlikte hizmet edelim dedik.'' ifadelerini kullandı.

Her gün büyüyüp, belediyeye emin adımlarla yürüyen ve Uşak'ın desteklerine talip olduğunu ve başaracağını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkanı Adayı Sezer Ateş, ''Her gün büyüyor, belediyeye yürüyoruz.

Aşkınan çalışan yorulmaz demiş Neşet Baba...

İşte bizde gece gündüz şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz.

Allah'ın izniyle 31 Mart'ta tarih yazacağız.

Biz İnanıyoruz... Teşkilatlarımız inanıyor... Uşak İnanıyor...'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.