BİST
9.717
ALTIN
2.438,74
DOLAR
32,52
STERLİN
40,83
EURO
35,01

Uşak'ta Okul Öncesi Öğrencilere "Ücretsiz Yemek" Hizmeti

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanlığınca okul öncesi öğrencilere yemek hizmetinin verilmesi yönünde karar alındığı belirtildi.

02 Şubat 2023 Perşembe 18:55
Uşak'ta Okul Öncesi Öğrencilere "Ücretsiz Yemek" Hizmeti

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kent merkezi ve ilçelerde okul öncesi eğitim alan öğrencilere ücretsiz yemek hizmeti verileceğini bildirdi.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanlığınca okul öncesi öğrencilere yemek hizmetinin verilmesi yönünde karar alındığı belirtildi.

Ülke genelinde olduğu gibi kent merkezi ve ilçelerde 6 Şubat'tan itibaren yemek dağıtımına başlanacağı aktarılan açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığının politikaları ve sağladığı imkanlar doğrultusunda öğrencilerimize yemek hizmetinin ulaştırılması için hazırlıklar tamamlandı. Böylece ilimizdeki okul öncesi öğrencilerimiz bir öğün beslenme hizmetinden faydalanmış olacak." denildi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.