BİST
9.717
ALTIN
2.438,90
DOLAR
32,50
STERLİN
40,72
EURO
34,99

İYİ Partide Güç Birliği

İYİ Parti kadroları sabah kahvaltısında bir araya geldi kahvaltıda partililerin samimi tavırları gözden kaçmazken yapılan konuşmalarda, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muhammed Gür'e tam destek çıktı.

18 Şubat 2024 Pazar 15:01
İYİ Partide Güç Birliği

İYİ Partililer sabah kahvaltısında bir araya geldi.

İl yönetimi tarafından organize edilen kahvaltıda şu anki görevi başında bulunan Belediye Meclis Üyeleri ile İl Genel Meclis Üyelerine önümüzdeki yerel seçimde hem Belediye Meclisinde hem İl Genel Meclisinde adı geçen yeni isimler eşlik etti.

Kahvaltıda buluşan partililerde oluşan güç birliği gözlerden kaçmadı.

Kahvaltıdan sonra konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Ayşegül Sözver Obalı "İyisi ile kötüsü ile geçirdiğimiz bu 5 yıl içinde bulunduğumuz görevleri hakkı ile yerine getirmeye çalıştık. Bu bir hizmet yarışı geçtiğimiz dönemde seçmenin bize verdiği Uşşak'taki Ana muhalefet görevini hakkı ile yerine getirdiğimize inanıyorum.İnşallah bu süreci önümüzdeki yerel seçimde Uşşak Belediye Başkanlığı ile taçlandıracağız"dedi.

Gür:1 Nisan Sabahını Belediye Başkanlığı İle Noktalayacağız.

Daha sonra söz alan İYİ Parti Uşşak Belediye Başkan Adayı Muhammed Gür "Geçen dönem seçime beraber giridiğimiz ve şu an görevi başında bulunan Belediye Meclis Üyesi arkadaşlara bu şehrin Ana Muhalefeti olma görevini hakkı ile yerine yerine getirdiklerine inanıyorum aynı şekilde İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarında bu bilinç ile hareket ettiklerine inanıyorum.Bizi hiç bir şekilde mahçup etmedikleri içinde kendilerine teşekkür ediyorum.Bu süreci1 Nisan sabahı Belediye Başkanlığı ile noktalayacağımıza inanıyorum"dedi.

Toplantıda konuşma yapan İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Grup Başkanı Yasin Yavuz"5 yıllık süreçte Uşşak'lı vatandaşlarımızın her alanda hakkını aradık vicdanımız rahat, bir tane bile arkadaşımızın kamu adına herhangi bir vicdan yaralayıcı bir işe bulaşmamış olması ve vicdanı yaralayan işlerin tam karşısında durması bizim için onur olmuştur.Önümüzdeki seçime Belediye Başkan Adfayımız Muhammed Gür ile daha kenetlenmiş bir seçimde gireceğiz"dedi. 

Şu an Parti içersindei birlik ve beraberliğe değinen İYİ Parti Meclis üyesi Necmi Dursun'da "Her seçim bizim için iddalı , her seçim bizim için önemli aramızda eski, yeni yok. Bu bir hizmet yarışıydı bizler 5 yıl boyunca muhalefet olarak seçmenimizin bize verdiği görevi yerine getirdik şimdi sıra bizden bayrağı devir alacak arkadaşlarda. 1 Nisan sabahı Belediye Başkanlığını kazanmamızla beraber bu arkadaşlarımızında bu hizmet yarışını daha iyi yerlere taşıyacağına eminim"diyerek sözlerini noktaladı.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.