BİST
9.798
ALTIN
2.456,98
DOLAR
32,59
STERLİN
40,85
EURO
35,04

Zam Tartışmaları Bitecek Gibi Değil

Uşşak Belediyesince Sosyal Tesislerde yapılan zamlara ilişkin sosyal medya sayfasından açıklamada bulunan AKP Belediye Meclis Üyesi Hilal Sabancı ; "Mecliste zamlar oy birliği ile meclisten geçmiş değildir"

17 Nisan 2024 Çarşamba 22:03
Zam Tartışmaları Bitecek Gibi Değil

Uşşak Belediyesince Sosyal tesislerde ve Kayağıl termal tesislerinde yapaılan zamlara ilişkin her gün bir yeni bir açıklama ekleniyor.

Bu açıklamalara yeni katılan bir diğer isimde AKP Uşşak İl Kadın Kolları Başkanı ve Uşak Belediye Meclisi üyesi Hilal Sabancı oldu.

Sabancı sosyal medya sayfasından yaptığıu açıklamada Uşşak Belediyesi’nin sosyal tesislere yaptığı zamma onay vermediklerini ifade etti.

Sabancı açıklamasında.,

Bir yerel medya kanalı Özkan Yalım'ın belediye tesislerinde yapmış olduğu zamlara ilişkin haberinde,

"...Enflasyona dikkat çekerek yeni fiyat güncellemelerinin oy birliği ile meclisten geçtiğini... " söyleyip akabinde görsel olarak asagida eklemiş olduğum başka bir oylamada elimizi kaldırmış olduğumuz videoyu koyarak sanki AKP' li Meclis Üyelerince oybirliği ile mecliste zamlara onay verildi izlenimi verilerek konu haberlestirilmiş, yapılan fahiş zamlar normalleştirmeye çalışılmıştır.

Tarafımın da Ak Parti'yi temsilen yer aldığı mecliste zamlar oy birliği ile meclisten geçmiş değildir. Kesinlikle meclis grubunda zamlara onay vermiş değiliz. Gerçeği yansıtmayan bir haberle hemşehrilerimiz yanıltılmaktadır.

Vatandaşın cebi Belediyenin kasası olarak kullanılamaz. Belediyeler ticarethane olarak düşünülemez. Yapılan fahiş orandaki zamlar kabul edilemez. Bizim anlayışımızda belediyecilik hizmet işidir.

Hemsehrilerime saygıyla duyurulur.dedi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.