BİST
9.745
ALTIN
2.432,42
DOLAR
32,58
STERLİN
40,77
EURO
35,01

İlkler Şehri Uşak Şampiyonluk Yolunda

İlkler Şehri Uşak "Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz" parolası ile Şampiyonluk hedefinde grup aşamaları son maçında tüm, Uşak'lı Basket severleri Uşak Üniversitesi Spor Salonunda oynayacağı karşılaşmaya davet etti.

05 Nisan 2023 Çarşamba 20:31
İlkler Şehri Uşak Şampiyonluk Yolunda

Geçtiğimiz hafta Konya Teknik Üniversitesi Spor Solununda saat Konya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan, Uşak temsilcisi.

1'nci periyotu 6/15 , 2'nci periyotu 19/32 , 3'üncü periyotu 32/47 önde kapatmasına rağmen ev sahibi Konya Büyükşehir Belediyespor'un 4'üncü periyottaki oyununa engel olamayarak 62/59 skorla parkeden yenik ayrılmıştı.

Temsilcimiz bu hafta 7 Nisan Cuma günü saat 16:00 da Uşak Üniversitesi Spor Salonunda Uşak'lı Basket severler ile buluşuyor.

Türkiye Basketbol 2.Ligi grup aşamaları son maçında evinde Karşıyaka Belediyespor'u ağırlayacak İlkler Şehri Uşak bu önemli karşılaşmada "sen yoksan bir kişi eksiğiz." sloganı ile tüm Uşak'lı basket severleri parkeye davet etti.

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.