BİST
9.645
ALTIN
2.414,88
DOLAR
32,60
STERLİN
40,30
EURO
34,80

Uşak Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Özcan Kaya, Banaz'da son yolculuğuna uğurlandı.

24 Haziran 2023 Cumartesi 19:32
Uşak Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Pençe operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz atışı sonucu 15 Haziran'da yaralanan, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) dün şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Özcan Kaya'nın cenazesi, memleketi Uşak'ın Banaz ilçesinde toprağa verildi.

Türk Hava Kuvvetlerine ait uçakla dün Uşak'a getirilen Kaya'nın naaşı, Banaz ilçesi Öksüz köyündeki evinin önünde helallik alınmasının ardından törenin yapılacağı alana götürüldü.

Burada şehit Özcan Kaya'nın özgeçmişi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taziye mesajı okundu.

İl Müftüsü Burhan Çakır tarafından kıldırılan namazın ardından Kaya'nın cenazesi, köy mezarlığında defnedildi.

Daha sonra şehidin babası Musa Menderes Kaya, taziyeleri kabul etti.

Şehidin annesi Şenay, kardeşi Eylül Kaya, nişanlısı Emine Eker ve yakınları gözyaşı döktü.

Törene, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.