BİST
9.131
ALTIN
2.324,95
DOLAR
32,37
STERLİN
41,05
EURO
35,05

Balıkesirspor Kafilesine Uşak Dönüşü Saldırı

Baynet İnşaat Balıkesirspor futbolcuları ve teknik heyeti, AFC Kablo Kanalları Uşakspor karşılaşması sonunda deplasman dönüşü mola verdiği, Manisa'nın Akhisar ilçesinde taraftarının saldırısına uğradı.

10 Nisan 2023 Pazartesi 05:22
Balıkesirspor Kafilesine Uşak Dönüşü Saldırı

Uşak'ta dün oynanan maçta deplasmanda AFC Kablo Kanalları Uşakspor'a 2-0 mağlup olan TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Baynet İnşaat Balıkesirspor'un futbolcuları ve teknik heyeti, deplasman dönüşü mola verdiği Manisa'nın Akhisar ilçesinde taraftarının saldırısına uğradı.


Alınan bilgiye göre, ligin 31. haftasında deplasmanda AFC Kablo Kanalları Uşakspor'a 2-0 mağlup olan Baynet İnşaat Balıkesirspor, dönüş yolunda Manisa'nın Akhisar ilçesindeki bir restoranda yemek molası verdi.
Bu sırada takım otobüsünü takip eden bir grup taraftar da restorana giderek futbolcu ve teknik heyetle tartıştı.

İddiaya göre, büyüyen tartışmada taraftarlar, futbolculara ve teknik heyete saldırdı.

Kimsenin yaralanmadığı olayda futbolcular bölgeden ayrılırken, restoranda da hasar oluştu.


Öte yandan kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 31. haftasında deplasmanda oynadığımız AFC Kablo Kanalları Uşakspor karşılaşmasının dönüşünde teknik heyetimize, futbolcularımıza ve personellerimize Manisa'nın Akhisar ilçesindeki bir restoranda yemek yediği esnada yapılan saldırıyı kabul etmiyor ve şiddetle kınıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Dün oynanan karşılaşma sonrası 20 puan ile 18'inci sırada bulunan Baynet İnşaat Balıkesirspor ile düşme potasındaki kendisinden üst sırada 25 puan ile 16'ncı sırada bulunan AFC Kablo Kanalları Uşakspor'la arasındaki puan farkı 5'e yükseldi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.