BİST
9.460
ALTIN
2.496,95
DOLAR
32,60
STERLİN
40,70
EURO
34,84

Banaz'da İşgalden Kurtuluşun 101. Yılı Kutlandı

Banaz'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı, Banaz Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığınca gerçekleştirilen programla kutlandı.

01 Eylül 2023 Cuma 12:28
Banaz'da İşgalden Kurtuluşun 101. Yılı Kutlandı

Uşak'ın Banaz ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Banaz Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığınca gerçekleştirilen programda, mehter takımı çeşitli marşlar seslendirerek sokakları gezdi.

Banaz Kültürpark Alanı'nda sanatçılar Ümit Besen, Pamela ve Yılmaz Yıldız sevilen şarkılarını seslendirdi.

Banaz Kaymakamı Musa Aydemir, yaptığı konuşmada, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Vatanın kolay kazanılmadığını belirten Aydemir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve rahmetle andıklarını bildirdi.

Programlara Uşak milletvekilleri İsmail Güneş, Ali Karaoba, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, İlçe Emniyet Müdürü Şahap Köse ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Merve Tuzcu da katıldı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 01.09.2023 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.