BİST
9.462
ALTIN
2.493,56
DOLAR
32,60
STERLİN
40,67
EURO
34,80

Cirit Turnuvasında Final Yapıldı

9'uncusu düzenlenen Geleneksel Cirit Turnuvası'nın final karşılaşması bugün yapıldı.

11 Şubat 2024 Pazar 20:07
Cirit Turnuvasında Final Yapıldı

Uşak Belediyesince bu yıl 9'uncusu düzenlenen Geleneksel Cirit Turnuvası'nda şampiyonluğu Gökçedal Atlı Cirit Spor Kulübü kazandı.

Kalfa Cirit Sahası'nda yaklaşık 2 ay önce başlayan ve 34 takımın katıldığı turnuvanın final karşılaşması Akse Atlı Cirit Spor Kulübü ile Gökçedal Atlı Cirit Spor Kulübü arasında yapıldı.

Burada konuşan Uşak Valisi Turan Ergün, Uşak'ta spor alanında yapılan yatırımların son yıllarda arttığını ve bununla birlikte birçok spor alanında başarıların elde edildiğini söyledi.

Ata sporu olan ciritin Uşak'ta yaşatılması ve geliştirilmesi için birçok çalışma yapıldığına dikkati çeken Ergün, karşılaşmaların oynandığı Kalfa Cirit Sahası'nın alt yapısının daha iyi hale getirilmesi ve gece aydınlatması için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.

Konuşmaların ardından başlayan ve iki takımın kıyasıya mücadele ettiği müsabakada Gökçedal Atlı Cirit Spor Kulübü karşılaşmayı kazanarak turnuvanın birincisi oldu.

Turnuvada şampiyon olan takıma kupası protokol üyelerince verildi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.