BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Festival Bitti Muhalefet Sessiz Kaldı

Uşak'ta bir çok vatandaşın tepki gösterdiği ve israf olarak gördüğü şehir siyasetinde ise muhalefetin eleştiride bulunmadığı sessiz kaldığı Gurbetçi Festivali dün gece sona erdi.

07 Ağustos 2023 Pazartesi 08:25
Festival Bitti Muhalefet Sessiz Kaldı

Uşak'ta ikincisi düzenlenen Gurbetçi Festivali dün gece Ekin Uzunlar konseriyle sona erdi.

Birçok Uşak'lının tepkisini dile getirdiği ve israf olarak gördüğü etkinliği, başta CHP ve İYİP olmak üzere Uşak'ta muhalefet partilerinin susması gündeme bile getirmemesi akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Festivale Uşak'ta muhalefetinin katılımı olmadı ama eleştiriside olmadı.

Muhalefetin bu konuda şehir siyaseti ve gündemine ilgi göstermediği görülürken.

AKP'li Uşak Belediye Başkanı Çakın.

-Yurt dışında yaşayan hemşehrilerimizin Uşak'ta olduğu bir dönemde bir araya gelip vatandaşlarımızla güzel bir şekilde kaynaşmalarına vesile olalım istedik emeği geçenlere teşekkür ederim diye konuştu.

Peki seçilmiş AKP'li Belediye Başkanını sayın Mehmet Çakın'ı eleştiriyoruz , İsraf diyoruz , hizmetleri yeterli bulmuyoruzda, Uşak'ta bu konuda eleştirisini bile görmediğimiz muhalefet ne yapıyor ?

AhmetItil/UşakGuncel.

Son Güncelleme: 07.08.2023 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.