BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Uşakspor Deplasmanda Umduğunu Bulamadı

Uşakspor büyük umutlarla gittiği Karacabey deplasmanından eli boş döndü.

21 Ocak 2023 Cumartesi 16:05
Uşakspor Deplasmanda Umduğunu Bulamadı

2'nci lig Kırmızı grupta son 4 haftayı puansız kapatan Uşakspor kötü gidişe geçen hafta sahasında Diyarbekirspor karşılaşmasında aldığı 2 - 1'lik galibiyet ile dur demişti.

Ev sahibi Uşakspor'un puan sıralamasındaki rakibi Diyarbekirspor ile çıktığı var olma maçında aldığı 3 puan var olma savaşında umutları yeşertirken.

1 Eylül stadında sahaya takımının başında ilk maçına çıkan yeni Teknik Direktör Ceyhun Müderrisoğlu'da takıma taze kan vermişti.

2'nci lig Kırmızı grupta 16 puanla 18'inci sırada yer alan Uşakspor.

Bugün saat 14 . 00'da Karacabey Mustafa Fehmi Gerçekler Stadı'nda Teco Karacabey Belediyespor'un konuğu oldu 

İlk yarıda rakibinin bulduğu pozisyona engel olamayan Uşakspor maçın ilk yarısını mağlup kapattı.

2'nci yarıdaki oynanan oyunlada skor değişmedi.

Teco Karacabey Belediyespor 1 - 0 Uşakspor. 

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan karslı 2023-01-21 17:18:57

Ozellikle 2.yari iyi oynadik oyuncular iyi niyetle mucadele ettiler Metehan' i cok begendim girdikten sonra sol taraftan iyi bindirmeler yaptik fakat her zaman oldugu gibi son vuruşu yapacak golcü sıkıntısı devam ediyor .Sirket paraya kiyar iyi bir'papaz' golcu alirsa Usakspor icin hersey cok guzel olabilir.Yoksa iyi oynadik ama kaybettik adli filmi izlemeye devam ederiz.Karacabey'e deplasmanda yenilmek buyuk bir kayip degil icerde dengimiz takimlarla oynayacagimiz cok mac var icerde kayipsiz gecersek bu iş olur.SEDAT ÇETİN