BİST
9.794
ALTIN
2.433,15
DOLAR
32,51
STERLİN
40,83
EURO
34,97

Modafest'de Bu Gece Tuğçe Kandemir Sahne Aldı

Uşak Moda Festivali'nde bu gece, Tuğçe Kandemir konser verdi.

12 Haziran 2023 Pazartesi 01:11
Modafest'de Bu Gece Tuğçe Kandemir Sahne Aldı

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezinin (UKAMER) bu yıl ikincisini düzenlendiği Moda Festivali'nde (ModaFest) sanatçı Tuğçe Kandemir sahne aldı.

Atapark'ta gerçekleştirilen festivalde vatandaşlar, şarkılarını seslendiren Tuğçe Kandemir'e eşlik edip dans etti.

Festivallerin devam edeceğini belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, "Siz istedikten sonra kim ne derse desin festivallerimiz Gurbetçi Festival ve Türkiye'nin en güzel Genç Kuşak Festivali'miz bu sene de devam edecek. Kadın Koordinasyon Merkezi'miz tarafından ikincisi organizasyon edilen Modafest'te böyle güzel bir akşamda böyle güzel bir sesle, böyle güzel bir insanla ve sizlerle geçirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gençlerimiz, kadınlarımız bizim için kıymetli. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar, Kandemir'e, Eşme kilimi, Uşak tarhanası ve çiçek takdim etti.

Konser, Tuğçe Kandemir'in otizmli bir vatandaşla sahnede davul çalmasıyla son buldu.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.