BİST
9.525
ALTIN
2.493,15
DOLAR
32,55
STERLİN
40,53
EURO
34,79

Uşak'a Eskişehir Modeli

Yalım çıtayı yükseğe koydu Yalım Türkiye’nin ve Eskişehir’in Efsane Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen'e Uşak'ta gerçekleştireceği projeler hakkında destek sözü aldı. Yalım görüşme sonrası idddalı konuştu "Uşak Turizm Şehri Olacak".

08 Şubat 2024 Perşembe 21:55
Uşak'a Eskişehir Modeli

CHP Uşşak Belediyer Başkan Adayı Özkan Yalım vites yükseltti.

3 dönem başarı ile sürdürdüğü milletvekilliği görevinin ardında, Uşşak Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan Özkan Yalım Milletvekilliği görevinde olduğu gibi Belediye başkanlığındada çıtayı en yükseğe koymayı hedefliyor.

Seçim sathına girdiğinden bu yana durmak bilmeden çalışşan Yalım sokaka sokak gezerek projelerini anlatıyor, Esnaf ile dertleşiyor.

Halkın adamı olduğunu her fırsatta gösteren Yalım projelerini açıkladıktan sonra fikren projelerine katkıda bulunabilecek tecrübeli isimlerede ziyareti eksik etmiyor .

Bu bağlamda tüm Türkiyenin yakından tanıdığı Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret eden Yalım Erşen'den projelerine destek istedi.

Ziyaret sonrası, Uşşak'ta Eskişehir modelini hayata geçireceğini anlatan Yalım Türkiye’nin ve Eskişehir’in Efsane Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen’den Karaağaç Göleti Yapay Plajı ve Tramvay projemizle ilgili tam destek sözü aldık.Türkiye’nin en prestijli projelerine imza atan Efsane Başkanımız Yılmaz Büyükerşen teknik kadrosu ile en kısa zamanda proje alanlarımızı yerinde incelemek için Uşak’a teşrif edeceklerini bildirdiler. Kendilerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim.Birlikte Çalışacağız,Birlikte Kazanacağız.dedi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.