BİST
9.645
ALTIN
2.416,75
DOLAR
32,59
STERLİN
40,31
EURO
34,77

Aşigolar Rahat Bir Nefes Aldı

AFC Kablo Kanalları Uşakspor bugün çıktğı var olma maçında sahadan 3 puanla ayrılıp derin bir nefes aldı, Uşak'ta genel seçimlerde, ittifak yapan 5 siyasi partinin İl Başkanlarınında tribünlerde beraber izlediği maça Uşak'lı futbolseverlerde yoğun ilgi gösterdi.

09 Nisan 2023 Pazar 17:35
Aşigolar Rahat Bir Nefes Aldı

TFF 2'nci lig Kırmızı grupta 20 puan ile 17'nci sırada yer alan Kırmızı Siyah'lı temsilcimiz geçtiğimiz hafta deplasmanda 

Kırklareli Atatürk Stadında Weecoins Kırklarelispor'a karşılaşmıştı.

Düşme hattında bulunan takımlar arasında yer alan oynadığı 30 maçta puanını 22'ye yükseltirken 17'nci sıradaki yerini korumuştu.

Bugün Uşak 1 Eylül stadında var olma maçına çıkan Aşigolara.

Uşak'lı futbolseverlerin desteği yerindeydi.

Uşak'ta genel seçimlerde, ittifak yapan 5 siyasi partinin İl Başkanlarınında tribünlerde beraber izlediği maça ilgi yoğundu.

Temsilcimiz bugün çıktığı ligin alt sıralarını ilgilendiren önemli maçta.

ligde arka arkaya 17 ve 18'inci sıraları paylaştığı Baynet İnşaat Balıkesirspor ile karşılaştı.

Uşak!lı futbolseverlerin ilgi gösterdiği maçta Aşigolar haftalar sonra galibiyet ile tanışırken bulunduğu ligdeki umutlarını tekrar yeşertip, taraftarınıda sevindirdi.

22 puan ile 17'nci sırada yer alan AFC Kablo Kanalları Uşakspor ve 20 puan ile 18'inci sırada yer alan Baynet İnşaat Balıkesirspor'un.

Saat 15.00’te Uşak 1 Eylül Stadında oynadığı karşılaşmadan ev sahibi AFC Kablo Kanalları Uşakspor 2 - 0 galip ayrıldı.

-AhmetItil/Haber.

Son Güncelleme: 14.04.2023 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.