BİST
9.465
ALTIN
2.487,92
DOLAR
32,60
STERLİN
40,60
EURO
34,82

Saadet Partisi Adayından Esnafı Ziyareti

Saadet Partisi Adayı Ramazan Yavuz Acar Teşkilat mensupları ile Esnaf ziyaretlerine devam etti.

19 Şubat 2024 Pazartesi 19:23
Saadet Partisi Adayından Esnafı Ziyareti

Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Ramazan Yavuz Acar Bey ve Teşkilat Mensupları bugün İslice Mahallesi Esnaf ve Sakinlerini Ziyaret Etti.

İslice Mahallesinde vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinleyen Acar İslice Mahallesinin kendine has sorunları olduğunu bu sorunların çözümü için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını belirtti.

Saadet adayı .

İslice Mahallesinin şehrin ekonomisinin kalbinin attığı yerlerden olduğu yine bu mahallede esnafımızın şu zor günlerde bizlerin desteğini beklediği Milli Görüş Belediyeciliği ile Esnafa can simidi yine bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızada dert babası olacaklarını belirtti.

Şehirde Belediyeciliğin sadece yol , su , kaldırım hizmeti olmadığına değinen Acar gençlerinde Milli Görüş Belediyeciliğnde en iyi hizmeti layığı ile alacağını belirtti.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 19.02.2024 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.