BİST
9.131
ALTIN
2.324,95
DOLAR
32,37
STERLİN
41,05
EURO
35,05

Kazada Ölen 2 Genç Toprağa Verildi

Uşak'taki trafik kazasında kamyonetle çarpışan motosikletteki İlyas Çakın'ın cenazesi ise Karaboyalık köyünde, Burak Alsay'ın cenazesi Sivaslı ilçesine bağlı Erice köyünde toprağa verilirken, kamyonet sürücüsü tutuklandı.

13 Eylül 2023 Çarşamba 21:28
Kazada Ölen 2 Genç Toprağa Verildi

Uşak'ta dün gece meydana gelen kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybettiği trafik kazasında kamyonet sürücüsü tutuklandı.

Cumhuriyet Mahallesi Şehit Mehmet Tevfik Çamcı Sokak'tan ilerleyen A.I. (54) yönetimindeki 64 ACV 168 plakalı kamyonet, Ketem Kavşağı'nda Burak Alsay (28) kontrolündeki 10 AIE 994 plakalı motosikletle çapıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve motosikletteki İlyas Çakın (27) yola savruldu.

Kazada ağır yaralanan Alsay, ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Çakın ise kentteki bir özel hastaneye kaldırıldı. Burak Alsay ve İlyas Çakın müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kamyonet sürücüsü A.I, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.I, cezaevine gönderildi.

Belediye Başkanı Çakın da taziyeleri kabul etti

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Burak Alsay'ın cenazesi Sivaslı ilçesine bağlı Erice köyünde, İlyas Çakın'ın cenazesi ise Karaboyalık köyünde kılınan namazların ardından toprağa verildi.

İlyas Çakın'ın amcasının oğlu olan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Karaboyalık köyü meydanındaki cenaze töreninde ailesiyle birlikte taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Sivaslı Kaymakamı Funda Hamza Çaldağı ile İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz de katıldı.

İlyas Çakın'ın evli bir çocuk babası olduğu, Burak Alsay'ın ise geçen yıl eylül ayında evlendiği öğrenildi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 14.09.2023 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.