BİST
9.723
ALTIN
2.431,52
DOLAR
32,51
STERLİN
40,77
EURO
34,96

Ombudsman Uşaklılarla Buluştu

Kamu Başdenetçisi Malkoç Uşak'ta vatandaşlarla buluştu.

16 Şubat 2024 Cuma 18:10
Ombudsman Uşaklılarla Buluştu

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, "Ombudsman Uşaklılarla Buluşuyor" programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen programın açılışında bir konuşma yapan Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumunun Türkiye'nin en yeni ve genç kurumlarından biri olduğunu belirtti.

Hak ve özgürlüklerin kullanılması ve kamu hizmetlerinin sunulması sırasında çıkan sorunların çözümünü hedefleyen kurumun, hizmet kalitesini iyileştirmeye odaklandığını bildiren Malkoç, "Burada önemli olan bu ülkede yaşayan 85 milyon insanın memnuniyetinin artması. İşte Kamu Denetçiliği Kurumu burada bir aracı. Vatandaşla idare arasında bir köprü, bir hakem rolünde." diye konuştu.

Vali Turan Ergün de kurumun hem kamunun hem de vatandaşların işlerini hızlandırdığını, mahkemelerin yükünü hafifletmeyi hedeflediğini söyledi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın da bir konuşma yaptığı programda basına kapalı gerçekleştirilen "serbest kürsü" oturumuyla vatandaşlar, sorun ve şikayetlerini dile getirdi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.