BİST
10.891
ALTIN
2.529,53
DOLAR
32,99
STERLİN
42,55
EURO
35,82

Yorum Sizin

Bu habere CHP'liler , İYİ Partililer ne diyecek ? AKP'li Başkan Mehmet Çakın'ı Belediye meclis üyelerine Avrupa gezisi düzenledi diye eleştirenler görev sürelerinde 6 ay dolmadan kendileri geziye çıktı.

22 Mayıs 2024 Çarşamba 22:54
Yorum Sizin

AKP doneminde kalan borçları Uşak Belediyesi binasına afiş yapıp israftan bahseden Uşak Belediyesi CHP' li Başkanı Ozkan Yalım Uşak Belediyesi Meclis üyesi olan bazı CHP'li ve İYİ Partili üyeleri Avusturya'da yapılan kermese gönderdiği ortaya çıktı. 

AKP'li Başkan Mehmet Çakın'ı Belediye meclis üyelerine Avrupa gezisi düzenledi diye eleştirenler görev sürelerinde 6 ay dolmadan kendileri geziye çıktı.

Edinilen bilgiye gore CHP' den 4 , İYİ Parti' den 1 Belediye meclis üyesinin katıldığı gezinin Avusturyanin fulpmes şehrinde düzenlenen kültür festivaline davet kapsamında gerçekleştiği  öğrenilirken .
AKP' Lİ Belediye Meclis üyelerinin geziye katılmadığı ortaya çıktı. ,

İYİ Partili Belediye Meclis üyesini sosyal medya sayfasında fotoğraflarını paylaştığı gezi akıllara şu soruyu getirdi

AKP' li Belediye Başkanı Mehmet Çakın döneminde Avrupa gezilerini eleştiren CHP' liler , İYİ partililer buna ne diyecek .

Öte yandan AKP'li Çakın döneminde yapılan gezileri eleştiren İYİ parti il başkanı bu geziye meclis uyesini nasıl gonderdi ? 

Belediye Meclisindeki oylamada AKP'nin RED oyu kullandığı ortaya çıkarken daha önceki Meclis döneminde gezilere karşı tutumunu net ifade eden İYİ Parti oylamada bu geziye nasıl KABUL oyu verdi .

Yoksa bu geziye katılanlar bu harcamaları cebindeki yaptı ?

Anlaşılan o ki değişen sadece parti tabelası festivalinden , gezisine kadar her şey kendi mecrasında akıp gidiyor .

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 22.05.2024 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.