BİST
10.891
ALTIN
2.529,53
DOLAR
32,99
STERLİN
42,55
EURO
35,82

Yörük Savunmasını Verdi

Uşak Belediyesi CHP'li Başkanı Özkan Yalım tarafından partiden ihracı talep edilen Kudret Yörük'ten zehir zemberek savunma .

18 Mayıs 2024 Cumartesi 00:27
Yörük Savunmasını Verdi

Uşak Belediyesi CHP' li Başkanı Ozkan Yalım hakkında yaptığı eleştiriler sonrası Ozkan Yalim tarafindan partiden ihracı talep edilen Kudret Yörük bugun savunmasını verdi .
Kudret Yörük iddialı sozler ile yaptigi savunmada verdi veristirdi .


Kendisi ile yaptığımız görüşmede naçizane savunmamı yaptım ne gerekiyorsa onları söylediğini dile getiren Yörük. 


 - Savunmamda secim icersinde, Yalım' in 10 günde gerçekleşeceğini söylediği 1000 tl' yi .

Cumhuriyet Halk Partisine gönül verenlerin kenarda kaldığı üye olup olmadıkları bile belli olmayan AKP' li, MHP' li İYİP' li,  kişilere ayrıcalık tanınmasını.

Köylere Hizmet götürme birliği "KÖYDES" başkanlığı yarısında Yalım' ın AKP' Lİ adayın ismini söyleyerek "evet bu arkadaşda iyidir" demesini sunduğunu.

Bunun yanı sıra.

AKP' li Belediye doneminde  imarda yoneticilik yapan şahsın Serpil Keskin' in  Başkan yardımcısı olmasınada değinen Yörük. 

CHP' de bizim içimizde hicmi kimse kalmadı diyerekde bunu savunmasına eklediğini açıkladı.

Yörük savunmasında eski İYİP'li Tolga Princinin 2019 seçimlerinde CHP' YE PKK yakıştırması yaptigini sonradan bu paylaşımları sildiğini ve bu kişinin şu an Belediye Meclis başkan vekili yapıldığını. 

Daha 1 ay gibi süre dolmadan liyakat li partililer dururken AKP eski İl Baskani Enver Basakcioglunun Kayagila müdür olarak atanmasını. 

Gençlik kolları başkanının  toplantıdan kovulmasini ve bir çok sorunu dile getiren Yörük ün savunması şehir gündeminde bomba etkisi yaratacağı ve CHP de yep yeni bir polemiğin kapısında aralayacağa benziyor .

Yörük'ün Haber sitemizle yaptığı görüşmede savunmasında  yazdığı her maddenin çok ses getireceğe benzerken, Yörük'ün idda ettiği en ilginç konu ise CHP'li Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın "KÖYDES" Başkanlığı yarışında AKP'liler için oy istediği iddası kent gündeminde çok yankı bulacağa benziyor.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.