BİST
8.654
ALTIN
3.005,61
DOLAR
34,25
STERLİN
44,61
EURO
37,10

Yeni Plan Ne ?

Uşak'ta Cami tartışması tekrar gündem oldu.

21 Haziran 2024 Cuma 23:55
Yeni Plan Ne ?

Şehir gündemine AKP'li Belediye Başkanı Nurullah Cahan döneminde projesi çizilerek giren şehir camisi daha sonra seçiken AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Çakın döneminde okullar bölgesinin yıkılması ile polemiklere neden olmuştu.

Cami tartışması bu defada CHP'li Uşşak Belediyesi Başkanı Özkan Yalım ile tekrardan gündeme geldi.

Haber kaynaklarından edinilen bilgiye göre AKP'li Belediye Başkanları döneminde Millet Bahçesine yapılması planlanan yaklaşık 5 bin metrekarelik cami inşaatının plan notları, Uşak Belediye Meclisi’nde değiştiği öğrenildi.

Daha önceki Belediye Başkanı Mehmet Çakın yapılacak olan Caminin Devlete ve Belediye'ye bir yükü olmayacağını ve o bölgedeki merkezi bir Cami eksiğini kapatacağını söylemişti.

Konu ile ilgili yeni haberdar olan bazı vatandaşlar bölgeye okul yapılsın derken bazılarıda Caminin gerekli olduğu hususunda fikir beyan ediyor .

Yapılan plan değişikliğinin ayrıntılarına ulaşılamazken CHP'li Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın bu konudaki nihayi kararı merakla bekleniyor.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.