BİST
10.083
ALTIN
2.427,28
DOLAR
32,48
STERLİN
40,77
EURO
34,80

Yalım'a Muharremşah'ta İlgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi Uşşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım'ın Muharremşah ziyaretinde kalabalığa seslendi, Yalım;Hiç dert etmeyin asli görevimiz olan Belediyecilikte Muharremşah tüm hizmetleri eksiksiz alacak.

19 Mart 2024 Salı 15:59
Yalım'a Muharremşah'ta İlgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi Uşşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım'a Muharremşah ziyaretinde mahalle sakinlerinin ilgisi yoğundu.

Yalım ziyaretine ilgi gösteren Muharremşah mahallesi sakinlerine seslendi, Yalım;Hiç dert etmeyin asli görevimiz olan Belediyecilikte Muharremşah tüm hizmetleri eksiksiz alacak.dedi.

Muharremşah'ın hak ettiği hizmeti alamadığına değinen Yalım;Vaat Belediyeciliği için burda değilim, Koltuk sevdası, Makam , Mevki için burda değilim ben bu saydıklarımın hepsini gördüm yaşadım, Ben doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim bu şehre hizmet etmek için yola çıktım şundan emin olun karşınızda yüreği bu şehrin sevdası ile yanan,Sevdası Uşşak olan bir kardeşiniz,abiniz,yakınınız var.dedi

Kentin sorunlarına hakim olan Belediye Meclis üyeleri ile yola çıktıklarınada değinen Yalım;Muharremşah'ta vaat edilipte vaadlerini alamayan şehrimizdeki mahallelerimizden, Mahallemizin bir çok eksikleri var biliyoruz , farkındayız alt yapıdan başlayarak, yollarına kadar tertemiz bir Muharremşah için çalışacağız.

İnsanımızdaki bıkkınlığı ve bizi her gördükerinde gözlerindeki ışıltı dikkatimizi çekiyor.

Burda bunu sizlerdede gördüm.

İnanın başaracağız.

Bu şehri beraber yöneteceğiz.

Bu şehri Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliği ile Sosyal Belediyecilik ile tanıştıracağız.dedi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.