BİST
9.525
ALTIN
2.488,30
DOLAR
32,58
STERLİN
40,54
EURO
34,74

Vali Ergün Oyunu Kullandı

Uşak Valisi Turan Ergün, oyunu kullandı.

14 Mayıs 2023 Pazar 14:56
Vali Ergün Oyunu Kullandı

Uşak Valisi Turan Ergün, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri'nde oyunu kullandı.

Vali Ergün, oy kullanacağı Mehmetçik İlkokuluna eşi Hülya Ergün ile birlikte geldi.

Ergün ve eşi 1089 nolu sandıkta oylarını kullandı.

Vali Ergün, oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim güvenliğine ilişkin tüm önlemlerin alındığını, seçim sandıklarının da sorunsuz bir şekilde yerlerine ulaştığını söyledi.

İl genelinde sorunsuz bir şekilde oy verme işleminin başladığını aktaran Ergün, "Bütün sandıklar kuruldu. Gerekli tüm tedbirler alındı. Aynı şekilde ilimizde yaşayan depremzedelerin oy vermek üzere illerine dönmek isteyenlere gidişlerini sağlayacak her türlü kolaylık sağlandı. Herhangi bir sorun yok. Bizde buradan sonra arkadaşlarımızla takip edeceğiz." dedi.

Ergün, propaganda döneminin kentte, barış, dostluk ve kardeşlik içinde geçtiğini ifade ederek, tüm siyasi parti temsilcilerine ve milletvekili adaylarına teşekkür etti.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 14.05.2023 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.