BİST
9.752
ALTIN
2.431,32
DOLAR
32,52
STERLİN
40,68
EURO
34,88

Uşak'ta genç liseli hüznü

Uşak Valisi Ergün, hayatını kaybeden lise öğrenicisinin cenaze törenine katıldı

19 Eylül 2022 Pazartesi 20:45

Uşak Valisi Turan Ergün, dün hayatını kaybeden 15 yaşındaki Uşak Fen Lisesi öğrencisi Derin Yıldız için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Dün sabah saatlerinde odasına giren ailesi tarafından nefes alamadığı fark edilen ve olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayata döndürülemeyen Derin Yıldız'ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumundan alınarak evlerinin bulunduğu Kemalöz Mahallesi'ndeki Takva Camisi’ne getirildi.

Yıldız'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Kuyucak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Yıldız’ın yakınları ve okul arkadaşları katıldı.

Diğer yandan Yıldız'ın ölüm nedenine ilişkin herhangi bir bulguya rastlanmadığı ve Adli Tıp Kurumu raporunun beklendiği öğrenildi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 20.09.2022 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.