BİST
9.471
ALTIN
2.503,83
DOLAR
32,60
STERLİN
40,67
EURO
34,79

Uşak'ta Kaçak Sigara Operasyonu

Kent girişinde yapılan kaçak sigara operasyonunda kumaş parçaları içerisine gizlenmiş vaziyette toplam 1.660.000 adet Kaçak / Bandrolsüz Dolu Makaron ele geçirildi.

31 Ocak 2023 Salı 19:12
Uşak'ta Kaçak Sigara Operasyonu

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlileri yapılan operasyon neticesindeki basın bilgilendirmesinde.

Ülkemizin huzur ve güvenliğini tehdit ederek vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açan Kaçakçılık suçlarına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında.

Bugün Uşak  girişinde şüphe üzerine durdurulan Çekici’nin dorse kısmında yapılan aramada kumaş parçaları içerisine gizlenmiş vaziyette toplam;

1.660.000 adet Kaçak / Bandrolsüz Dolu Makaron ele geçirilmiştir.

Açıklaması yapıldı.

Edinilen bilgiye göre olayla ilgili olarak yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçu kapsamında yasal işlem yapılmıştır. denildi.

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.