BİST
9.559
ALTIN
2.489,44
DOLAR
32,54
STERLİN
40,68
EURO
34,91

Gür Kuoförlerle Bir Araya Geldi

İYİ Parti Uşşak Belediye Başkan Adayı Muhammed Gür kuoförler ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

06 Mart 2024 Çarşamba 20:22
Gür Kuoförlerle Bir Araya Geldi

İYİ Parti Uşşak Belediye Başkan Adayı Muhammed Gür seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

1 Nisan sabahı Belediyecilikte Uşşak'ı İYİ Parti Belediyeciliği ile tanıştırmaya kararlı olan Gür bugün Uşşak İYİ Parti İl Başkanı Ayşegül Sözver Obalı ve bir grup partili ile beraber kuoförlerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Hizmet sektörünün en önemli meslek kollarından biri olan kadın ve erkek kuaförleri ile kahvaltıda bir araya gelen Gür, Kuaförlerin şehre dair düşüncelerini ve sorunlarını dinledi.

Kahvaltıda davrtlilere hitap eden Gür Kuoförlük mesleğinin zorluğunu ve güzelliğini anlatıken kuoförlük mesleğini şehir mimarisi ile bütünleştirdi.

Gür:

- "İyi bir mimari bir şehri geliştirirken, iyi bir kuoför uygun bir saç kesimi ile bir yüzün tanımını ve ifadesini değiştirir söz verdik bu şehri hep beraber keyifli ve yaşanabilir bir hale getireceğiz daha güzel bir Uşşak hayalimizi birlikte gerçekleştirecek, birlikte başaracağız."dedi.

Daha sonra projelerinide anlatan Gür.

Güzel sohbet,destek ve ilgileri için davetlilere teşekkür etti.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.