BİST
9.722
ALTIN
2.429,44
DOLAR
32,57
STERLİN
40,53
EURO
34,85

Uşak'ta Darbedilip Tabancayla Vurulan Kişi Hayatını Kaybetti

Merkeze bağlı Kaşbelen köyündeki bir gece kulübünün otoparkında darbedilip, tabancayla vurulan Mustafa Hökeoğlu, tedavi gördüğü Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

05 Aralık 2022 Pazartesi 20:27
Uşak'ta Darbedilip Tabancayla Vurulan Kişi Hayatını Kaybetti

Merkeze bağlı Kaşbelen köyündeki bir gece kulübünün otoparkında meydana gelen olayda.

Darbedilip, tabancayla vurulan Mustafa Hökeoğlu, tedavi gördüğü Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan olay anı gece kulübünün güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Görüntülerde, gece kulübünün önünde arbede yaşandığı, daha sonra tarafların birbirini darbettiği, bazı kişilerin tarafları ayırmaya çalıştığı, Hökeoğlu'nun yere düşüp kalktığı ve kavganın sürdüğü görülüyor.

Kayıtlarda M.Ç'nin elinde tabanca olduğu, tekrar yere düşen Hökeoğlu'nun darbedilmeye devam edildiği görülüyor.

Merkeze bağlı Keşbelen köyündeki bir gece kulübünün otoparkında Cumartesi gecesi Mustafa Hökeoğlu, darbedilip, tabancayla vurulmuştu. Olay yerinden kaçan şüpheliler M.Ç. ve M.K. Sivaslı ilçesinde jandarma ekiplerince yakalanmıştı. Zanlılardan M.Ç. tutuklanmış, M.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 05.12.2022 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.