BİST
9.045
ALTIN
2.298,52
DOLAR
32,33
STERLİN
40,92
EURO
35,09

Uşak'ın Ulubey İlçesinde Devlet desteğiyle kurulan turizm tesisi hizmete açıldı

Her Yıl Binlerce Turist Ağırlayan Kanyonları İle Ünlü Ulubey'de 75 Yataklı Otel Hizmete Girdi.

23 Eylül 2022 Cuma 21:25
Uşak'ın Ulubey İlçesinde Devlet desteğiyle kurulan turizm tesisi hizmete açıldı

Uşak'ta devlet desteğiyle kurulan turizm tesisi hizmete açıldı

UŞAK (AA) - Uşak'ın Ulubey ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan (TKDK) alınan hibe destekle kurulan 75 yataklı hotelin açılışı yapıldı.

Dünyaca ünlü kanyonları ile her yıl binlerce kişiye ev sahiplpiği yapan Uşak'ın Ulubey İlçesi ekonomisine katkı yapacak hak ettiği turistik işletmesine kavuştu.

Uşak Valisi Turan Ergün, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 2 milyon 348 bin liraya mal olan tesisin kuruluş maliyetinin yüzde 55'inin TKDK tarafından karşılandığını söyledi.

Tesisin ilçe turizmine katkı sağlayacağına işaret eden Vali Ergün, "Ulubey ilçesi Uşak'ın turizm anlamında ön plana çıkarılması ve tanıtılması gereken bir ilçesi. Hotelin buraya çok önemli hizmetler sunacağını ve aynı zamanda önemli bir eksiği de gidereceğini düşünüyorum." dedi.

Ergün, törenin ardından ilçedeki badem bahçelerini ziyaret etti ve üretim hakkında bilgi aldı.

Açılış ve ziyaretler sırasında Vali Ergün'e AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş ile resmi kurum temsilcileri eşlik etti.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 23.09.2022 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.