BİST
9.722
ALTIN
2.426,21
DOLAR
32,56
STERLİN
40,78
EURO
34,99

Uşak Merkez İlçede Sapık Dehşeti

Uşak Merkez Fevzi Çakmak mahallesinde kimliği belirsiz bir kişi yalnız gördüğü kadınlara cinsel organını göstererek taciz etti.

23 Ağustos 2022 Salı 11:02
Uşak Merkez İlçede Sapık Dehşeti

Mahallede kadınların korkulu rüyası olan sapığı polis her yerde arıyor.

Görgü tanıklarının anlatımına göre; sokak ortasında dikilen kimliği belirsiz sapık, telefonun sesini sonuna kadar açarak izlediği p*rno filmlerin sesini Yalnız gördüğü kadınlara dinletip telefon ekranını göstermeye çalıştı. Daha sonra pantolonun sıyırarak cinsel organını teşhir etti.

Bugün gece saat 02.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi 1. Karanfil, 1. Turna ve Karagöz sokaklarda sapık dehşetini birden fazla kadın yaşadı.

Olayın dehşetini yaşayan kadınlar, sapığı; “Ayağında kot pantolon ve üstünde koyu renk bir tişört ve başında da krem rengi bir kasket vardı” şeklinde tanımladı.

Kadınların kimisi, o saatte balkona çamaşır asmak veya biraz hava almak için bahçeye çıktıklarında sokağın ortasında tek başına bir adamın durduğunu gördüklerini, bu kişinin telefonun sesini sonuna kadar açarak p*rno film sesi dinlettiğini, daha sonra ekranı kaldırarak kadınlara göstermeye çalıştığını ve en sonunda pantolonunu indirerek cinsel organını gösterdiğini belirttiler.

Korku dolu anlar yaşayan kadınalar olayı önce eşlerine, sonra polise haber verdiklerini, eşlerinin de polisinde adamı bulmadığını belirterek kâbusları olan bu sapığın bir önce yakalanmasını istediklerini belirttiler.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 23.08.2022 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.