BİST
10.891
ALTIN
2.529,53
DOLAR
32,99
STERLİN
42,55
EURO
35,82

Uşak  CHP'de Büyük Katılım

Uşak Cumhuriyet Halk Partisinde iş insanı Serkan Coşkun bu sabah düzenlediği kahvaltıda 100 kişiyi Uşak Cumhuriyet Halk Partisine üye yapıp rozet taktı. 

09 Haziran 2024 Pazar 21:19
Uşak  CHP'de Büyük Katılım

Uşşak'ta yerel seçim ile başlayan Cumhuriyet Halk Partisi rüzgarı devam ediyor.

Uşak Cumhuriyet Halk Partisinde genç ısadamı Serkan Coşkun Uşşak' ta duzenledigi sabah kahvaltıda 100 kişiyi partiye üye yaparak Cumhuriyet Halk Partisi rozeti taktı .

Uşak Belediye Başkan yardımcıları Reyhan Aydin ve Halil Arslaninda katıldığı kahvaltıda yeni üyelere Isadami Serkan Coşkun , Belediye Başkan yardımcıları Reyhan Aydın, Halil Arslan rozetlerini beraber taktı. 

Uşak Cumhuriyet Halk Partisine ayni anda 100 kisiyi uye yaparak son yılların en büyük başarısını yakalayan İşadami Serkan Coşkun Uşşak' ta bir restoranda düzenlediği kahvaltıda yeni üyelerin kendisine gösterdiği ilgide gözlerden kaçmadı. 

Kahvaltida kısa bir açıklama yapan Coşkun. 

Her geçen gün iktidara bir adım daha yaklaşıyoruz. 
Genel Başkanımız Özgür Ozel' inde dedigi gibi gelenlerin hepsi Babaevine gelen bu evin asıl sahipleri arkadaşlarımız yeni bir partiye gelmedi ara verdikleri siyasi hayatlarına, Babaevinde yani CHP'de tekrardan devam dedi hepsi bu .
Uşşak' ta kazandığımız Belediye seçimleri ile güçlendik bunu yapılacak ilk seçimde Uşsak' ta 2 vekillik Ülke genelindede iktidar ile taçlandirmak istiyoruz .

İlçe başkanlığı hakkında kulislerde isminin gecmesinide değinen genç iş insanı .

Il ve Ilce icin onümüzde daha 1 yıl var bunları konuşmak için erken ama böyle bir gorev bize gurur verir .
Partimden böyle bir görevde beni görmek için arkadaşlarımdan davet gelirse bayrağı bir adım daha öteye taşımak için elimden gelen her şeyi yaparım .
Dedi .

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.