BİST
9.447
ALTIN
2.499,69
DOLAR
32,59
STERLİN
40,66
EURO
34,81

Uşak Alperen Ocakları’nda görev değişimi yapıldı

Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Ali Karaca, görevden ayrıldı. ayrıldı. Karaca’nın yerine Uşak Alperen Ocakları İl Başkanlığı görevine Mehmet Kahveci’nin getirildiği açıklandı.

16 Şubat 2022 Çarşamba 23:04
Uşak Alperen Ocakları’nda görev değişimi yapıldı

Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcıları Ömer Şimşek ve Kazım Birtane, BBP MKYK Üyesi Uğur Karaca, BBP Uşak İl Başkanı Erhan Şahin, Alperen Ocakları Ulubey İlçe Başkanı Hüseyin Kazım Kırsakal ve Alperen Ocakları mensupları katıldı. Gerçekleştirilen devir teslim töreninde Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda Genel Merkez’de Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Ali Karaca Genel Merkez’deki bu yeni görevinden dolayı Uşak İl Başkanlığı görevini devretti. Alperen Ocakları yeni Uşak İl Başkanı ise Mehmet Kahveci oldu.

“Pandemi koşullarına rağmen hız kesmeden çalıştık”

Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığı görevini devreden Ali Karaca yaptığı açıklamada; “Asırlar boyu devam eden Allah’ın adını yüceltmek ve yeryüzüne yayma mücadelesi olan İl’ay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Alem davasının temsilcisi Alperen Ocaklarımızın Uşak’taki emanetini 27 Mayıs 2019’dan bu yana taşımaktayım. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar yönetimimizle birlikte Alperen Ocaklarımızı ve davamızı en iyi şekilde temsil etmek ve bir adım öteye götürebilmek adına var gücümüzle çalıştık.

Eğitim faaliyetlerimiz, sosyal faaliyetlerimiz, yardım faaliyetlerimiz pandemi koşullarına rağmen hız kesmeden devam etti. Üniversite ve orta öğretim teşkilatlarımız eğitim faaliyetlerini düzenli sürdürürken, genel haftalık seminerlerimizi de sürdürmeye gayret ettik. Ramazan aylarında Uşak’ta bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerini ulaştırdık. Yine Alperen Ocakları mensuplarımızın ve hayırseverlerimizin katkılarıyla öğrencilerimize Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verdik. Yardım faaliyetlerimizi yurt dışına da taşıdık. Suriye’de kurduğumuz aşevi ile Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilmesine vesile olduk. Alperen Ocakları’nın Uşak’ta kurumlar nezdinde de tanınması adına aralıksız kurumsal ziyaretlerimiz aralıksız devam etti. Türkiye genelinde kurulması hedeflenen alperen arama-kurtarma ekiplerinin kurulması adına da her türlü gayreti göstererek kuruluş aşamasında hazır hale gelen teşkilatlardan biri olduk.  Sosyal faaliyetler alanında halı saha etkinliklerimiz, Söğüt Şenlikleri, Zafer Bayramı etkinliklerimiz, gençlerimize yönelik kahvaltı programlarımız, Türkiye geneli şiir yarışmamız, satranç turnuvalarımız, bilgi yarışmalarımız, dini ve milli günlerdeki programlarımızı ve etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Bundan sonraki süreçte ise Alperen Ocakları Genel Başkanımız Sayın Samet Bağcı’nın takdirleriyle Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinin tevdi edilmesinden dolayı Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığı görevini devrediyorum.

Bize destek olan tüm Alperenlerimize teşekküre diyorum” dedi.

Gerçekleştirdiğimiz bütün faaliyetlerimizi yönetimde birlik ruhuyla hareket eden

Son Güncelleme: 19.04.2022 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.