BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Trafik kazasında yaralanan Uşaksporlu genç futbolcunun tedavisi sürüyor

Uşakspor U19 Futbol Takımı oyuncusu Necmettin Kemer'in (19) yoğun bakım servisinde tedavisine devam ediliyor.

14 Eylül 2022 Çarşamba 18:10
Trafik kazasında yaralanan Uşaksporlu genç futbolcunun tedavisi sürüyor

 Eşme ilçesinde, arızalanan otomobilini kontrol için indiği sırada başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Uşakspor U19 Futbol Takımı oyuncusu Necmettin Kemer'in (19) yoğun bakım servisinde tedavisine devam ediliyor.

11 Eylül gecesi, Eşme ilçesinden kent merkezi istikametine ilerleyen Necmettin Kemer yönetimindeki 09 ADB 117 plakalı otomobil, Kolonkaya köyü yakınlarında arızalandı. Sürücü Necmettin Kemer, otomobili park ettikten sonra yanındaki A.S. ile dışarıya çıktı.

Bu esnada S.G. (52) idaresindeki 64 ET 183 plakalı hafif ticari araç, Kemer ve yanındaki A.S'ye (44) çarptı. Yaralanan Kemer ile yanındaki A.S. ambulansla Eşme Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralanan Kemer, ilk müdahalesinin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kafatasında kırık olduğu belirlenen Kemer, yoğun bakım servisine alındı. Diğer yaralı ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Öte yandan Necmettin Kemer'in Uşakspor'un U19 Futbol Takımı'nda forma giydiği öğreni

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.