BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Çivri'li Elmacı Dede Yetimler İçin Yola Çıkıyor

"Elmacı Dede" Suriye Resulayn'da yetim kampındaki çocuklara bayramlık ulaştımak üzere yarın yola çıkacak.

18 Haziran 2023 Pazar 11:04
Çivri'li Elmacı Dede Yetimler İçin Yola Çıkıyor

Çivril ilçesinde oturan 73 yaşındaki Muhammet Yılmaz, Suriye Resulayn'da yetim kampındaki çocuklara bayramlık götürmek üzere yarın yola çıkacak.

İlçede "Elmacı Dede" olarak tanınan Yılmaz, yaklaşık 1205 kilometre yol katederek, yetim kampındakilere ulaşacağını söyledi.

Kanser hastası Yılmaz bu kez de yetimleri güldürmek için yollara düştüğünü belirterek, "Yine yollara düşüyoruz. Yarın sabah namazından sonra Suriye Resulayn'daki 2 yetim kampına doğru yola çıkacağız. Pazartesi günü Resulayn'da olacağım. Yetim kampındaki çocuklara bayramlıklarını götüreceğim. İnşallah bir nebze de olsa onların mutluluklarına ortak olmaya çalışacağım. Her yaş çocuğumuza göre kıyafetlerini tamamladık. 2 bin 600 yetimimizin yüzünü güldüreceğim. 2 tane kurban alıp onlar için keseceğim." dedi.

Muhammet Yılmaz, daha önce de Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Bahar Kalkanı harekatları ile Kapan-3 Kavaklı, Kıran ve Pençe-Kaplan operasyonlarına katılan askerlere elma götürmüştü.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.