BİST
9.717
ALTIN
2.444,91
DOLAR
32,56
STERLİN
40,71
EURO
34,94

Kula'da Kazaya Müdahale Edenlere Kamyonet Çarptı

Kula'da kazaya müdahale edenlere kamyonetin çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

16 Ocak 2023 Pazartesi 18:37
Kula'da Kazaya Müdahale Edenlere Kamyonet Çarptı

Kula ilçesinde maddi hasarlı trafik kazası sonrası yol güvenliğini sağlamak için çalışanlara kamyonetin çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Uşak-İzmir kara yolunda İlyas Karakaş'ın kullandığı 21 ABC 71 plakalı yolcu otobüsünün maddi hasarlı trafik kazasına karıştığı ihbarı üzerine bölgeye trafik polisi ekibi sevk edildi.

Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi düşen kaza yerinde yol güvenliği çalışması yapan trafik polisi Halil Bahadır (47), otobüs şoförü İlyas Karakaş ve yardım etmek için gelen Aziz Turan'a kontrolden çıkan, Metin Çürük'ün (53) kullandığı 45 ABB 188 plakalı kamyonet çarptı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Aziz Turan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralanan kamyonet ve otobüs sürücüsüyle polis memuru, hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

- Kamyonete çarpıp kaçan sürücü gözaltında

Öte yandan MOBESE görüntülerinin incelenmesi sonucu Metin Çürük'ün kullandığı kamyonete çarparak kontrolünün kaybolmasına neden olan ve kaçtığı tespit edilen 64 EE 248 plakalı kamyonetin sürücüsü O.E, polis ekiplerince yakalandı.

Kazayı gören Şerif Ali Gacar, Aziz Turan'ın iş arkadaşı olduğunu, otobüstekilere yardım etmek amacıyla durduklarını söyledi.

Gacar, şöyle konuştu:

"Kaza yerinde trafik polisi, otobüs şoförü ve arkadaşım Aziz Turan, otobüsün önünde beklerken bir anda kamyonet, üzerlerine doğru geldi. Biz kaptan arkadaşla kaçtık, diğerleri kamyonetin geldiğini görmedi."

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 16.01.2023 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.