BİST
9.722
ALTIN
2.435,91
DOLAR
32,56
STERLİN
40,59
EURO
34,87

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Uğur Keskin Partisinden İstifa Etti

Uşak İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Uğur Keskin Partisinden istifa etti.

14 Aralık 2022 Çarşamba 20:17
İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Uğur Keskin Partisinden İstifa Etti

İYİ Partide Bir istifa daha.

Şehir siyasetinin gelecek vaat eden genç siyasetçilerinden, Uşak İş Dünyasının ve Uşak İYİ Parti' nin genç isimlerinden Uğur Keskin yaptığı basın açıklaması yolu ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

Keskin istifasında.

-Her ferdine özgürlük vadeden, gelir seviyesi yükselmiş, adil, refah ve huzur içinde medeni bir ülke hayali ile aynı düşünceleri paylaşan dava arkadaşlarım  diye baktığım ve kardeşlik hukuku üzerine aynı üstün amaçlarla, bir hayali gerçekleştirmek üzere,  milletime, ülkeme, devletime, şehrime hizmet etmek amacı ile yola çıktığım ve aynı safta yer aldığım, maddi , manevi ve tüm varlığımla, Uşak il teşkilatı kurucusu olarak  yola çıktığım ve bu güne kadar teşkilat çalışmalarında, her türlü riski üstüme alarak, gözümü budaktan sakınmaksızın, belediye meclis üyeliğine, aday olduğum ve 31 Mart 2019 tarihinde belediye meclis üyeliğine seçildiğim kamuoyunun malumu üzeredir.

Ülkemiz, milletimiz şehrimiz, için, hemşehrilerimizin verdiği görev ve yetki gereğince, bu güne kadar  hayallerimizi gerçekleştirmek için, ülkümüz doğrultusunda var gücümle çalışmaya devam ettim.

Bu günden sonrada, aynı ülkü ile aynı gayret ve azim ile ülkeme milletime, şehrime ve hemşehrilerime halis bir kalp ile hizmet edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Ancak çok büyük umutlarla, çok büyük bir hayalle, İYİ bir niyet ile başlayan bu rüyaya, başlangıçtaki amaçlardan uzaklaşarak, taban tabana zıt bir uygulama ile fertlerin özgürlüğüne, açık fikirliliğe , birlikte çalışma kültürüne sahip olmayan ve dar görüşlü kült bir teşkilatla, kitlelere ulaşmanın mümkün olmadığını, gerçekleştirilecek amaçtan çok uzaklaşıldığını, cebirin, şiddetin, kaba kuvvetin hakim olduğu, düşünce farklılığına tahammülsüzlüğün örneklerinin sergilendiği, bir ortamda siyasi çalışma olanağı kalmamıştır.

Varlık amacının tam anlamı ile zıddı bir ortamda, hizmet etmek olanaksız hale gelmiş, anlamsızlaşmıştır.

Üzgünüm ki, ülke için alternatif olmayı hedefleyen ve eleştirdiği tüm olumsuzlukları fazlası ile barındıran, bir grupla çalışma olanağı kalmamış, teşkilatın üst kademelerinde de , İYİ niyetle çalışmaya, kulak tıkanmış, vandallık sahiplenilmiştir.

Bu vesile ile kamuoyu önünde basın ve hemşehrilerimle içinde bulunduğumuz ahvali özetleyerek, partiden istifa ettiğimi, sizlerle paylaşmayı bir zaruret ve mecburiyet addederim.dedi.

-Ahmet Itil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.