BİST
9.722
ALTIN
2.426,30
DOLAR
32,56
STERLİN
40,80
EURO
35,04

İsmail Güneş: "Uyuşturucuyla Mücadelede Önemli Adımlar Atıldı"

AK Partili Güneş: "AK Parti iktidarlarında uyuşturucuyla mücadelede önemli adımlar atıldı"

12 Ocak 2023 Perşembe 20:17
İsmail Güneş: "Uyuşturucuyla Mücadelede Önemli Adımlar Atıldı"

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti iktidarları döneminde uyuşturucuyla mücadelede önemli adımların atıldığını söyledi.

Güneş, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, uyuşturucuyla mücadelenin yalnızca Türkiye'nin değil bütün ülkelerin ortak sorunu olması gerektiğini söyledi.

Uyuşturucu kullanımının suç oranlarını da artırdığını dile getiren Güneş, "AK Parti iktidarlarında uyuşturucuyla mücadelede önemli adımlar atıldı. Uyuşturucu kullanımı ve uyuşturucu kaçakçılığının önlenmesi için önemli çalışmalar yürütülüyor." dedi.

Güvenlik güçlerinin uyuşturucuyla etkin mücadele ettiğini belirten Güneş, 2022 Dünya Uyuşturucu Raporu'na göre, 2020'de dünya genelinde yakalanan eroinin yüzde 12'sinin Türkiye'de ele geçirildiğini aktardı.

Bu durumun, yürütülen mücadeledeki başarıyı yansıttığını ifade eden Güneş, "Ülkemizin geleceği çocuklarımızın ve gençlerimizin uyuşturucu illetinden uzak tutulması için gecesini gündüzüne katan, terörle, uyuşturucuyla ve her türlü suçlara karşı gösterilen başarılı mücadelede başta Sayın Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ile tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.