BİST
10.891
ALTIN
2.529,53
DOLAR
32,99
STERLİN
42,55
EURO
35,82

İşçi Alımı Konusunda Kapılar Kapandı

Uşak Belediyesi CHP'li Başkanı Yalım, Belediyeye işçi alımı konusunda kapıları kapattı, Yalım; "Yeni bir kişiyi alacak imkanımız yok"

20 Mayıs 2024 Pazartesi 22:57
İşçi Alımı Konusunda Kapılar Kapandı

Seçim öncesinde flaş vaatler ile gündemdeki yerini koruyan Uşak Belediyesi CHP'li Başkanı Özkan Yalım Belediyeye işçi alımı konusunda kapıları kapattı.

Uşak Belediyesi sosyala medya sayfasından seslenen Yalım şu ifadeleri kullandı:

Ben ziyaret için gelemeyen tüm vatandaşlarımızı gelmiş gibi kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum ancak çalışmamız gerekiyor.

Sizlere verdiğimiz söz ve projeleri uygulama adına artık çalışmam gerekiyor yoğun ziyaretçi akınından dolayı çalışma fırsatımız azaldı. 

Diğer bir konu ise iş talepleri.

Belediyenin durumu yeni bir işçi personel almaya uygun değil özellikle büroda memur olaraktan yada işçi olarak çalışacak yeni bir kişiyi alacak imkanımız yok.

Belediyemizin geliri 96 milyon gideri 122 milyon yeni yayınlanan tasarruf kapsamında gelirimizin en az 15 milyon daha düşeceğini varsayaraktan vatandaşlarımızında iş konusunda bizi bu konuda sıkıştırmamasını rica ediyorum.

Alma yetkimiz var ama imkanımız yok hala 300 personel fazlalığı var her 2 konudan dolayı vatandaştan anlayış bekliyorum,dedi.

Yalım'ın adaylık döneminde iş için bir çok seçmene söz verdiği sokakta konuşan seçmenin CHP'li Başkanın bu konuşması adaylık döneminde iş için söz verdiği seçmende nasıl bir hava yaratacağı merek konusu olurken 31 Marttan bu yana çıkarılan işçi sayısı ve alına nyeni personel sayısıda akıllarda soru işareti bıraktı.

Madem Belediye şartlar işçi alımına elverişli değil o zaman seçildiğinizden beri Belediye işçinin çeşitli birimlerine alınan işçi yada personeli nasıl açıklayacaksınız ?

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.