BİST
9.645
ALTIN
2.435,29
DOLAR
32,55
STERLİN
40,59
EURO
34,91

23 Nisan Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uşşak'ta kutlandı.

23 Nisan 2024 Salı 18:46
23 Nisan Kutlandı

Uşşak'ta 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda düzenlenen programda Vali Turan Ergün ve Belediye Başkanı Özkan Yalım, alandaki çocukların bayramını kutladı, vatandaşları selamladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, günün anlamına ilişkin konuşma yaptı.

Programda öğrenciler tarafından şiirler okundu, dans ve halk oyunu gösterileri yapıldı.

Gül İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Fatma Yücel, İstiklal Marşı'nın tamamını seslendirdiği törende 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Adalet Komisyonu Başkanı Kayhan Yıldırım, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.