BİST
10.891
ALTIN
2.529,53
DOLAR
32,99
STERLİN
42,55
EURO
35,82

Festivaller Kaldığı Yerden Devam

Başkan değişti ama değişen bir şey yok, borç içinde yüzen Uşak Belediyesi Chp'li yeni Başkan Özkan Yalım ilede, Festival israfına devam dedi.

14 Mayıs 2024 Salı 20:43
Festivaller Kaldığı Yerden Devam

Yapılan yerel seçimlerde AKP'den CHP'ye geçen Uşak Belediyesinin gençler için düzenleyeceği festivali duyanlar Başkan değişti ama değişen bir şey yok dedi.

Uşak Belediyesinin borçlarını Uşak Belediyesi Binasına asan CHP'li Belediye Başkanı Özkan Yalım AKP'den kalan festivallere devam dedi.

Toplumun çoğu bölümünün tepkisini çeken festival haberini sosyal medya sayfasından duyuran Uşak Belediyesi yaptığı basın bilgilendirmesinde

-Uşak Belediyesi’nin Gençler İçin Düzenleyeceği Festivalin İçeriği Belli Oldu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Uşak Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Gençlik Festivali hafta bu sonu başlıyor.

18-19-20 Mayıs tarihleri arasında, Atapark’ta düzenlenecek olan festival; müzikten sanata, çeşitli gösterilerden etkinliklere kadar birçok farklı rengi içerisinde barındıracak.denildi.

Kortej ile başlayacak festivalde, alanda yapılan etkinliklerin başında gelen balon futbolu, mini futbol ve dev Monopoly, karaoke, çeşitli sahne şovları ve turnuvalar ile devam edeceği konser kapsamında 18 Mayıs’ta Uşak Kent Orkestrası , Old Boys grubu 80’ler ve 90’lar konseptiyle sahne alacak.

İkinci gün ön grup olarak sahne alacak Narkoz Grubu ardından Pera grubu sahne alacak.
Son akşam Elif Buse Aşan ve Ayna grubu sahne alacak .

Bir önceki Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Çakın' ın çok eleştirildiği festival etkinliklerine CHP'li Başkan Özkan Yalım'ın gelir gelmez start vermesi.

Borçtan bahsedip, Belediye iştiraklerindede bir çok ürüne zam yapan, Yalım hakkında akıllarda soru işareti bıraktı.

Madem bu kadar borç var bu kadar masraflı etkinliklerde ısrar neden?

Uşak Belediyesi yetkilileri bu etkinliklerin kaynaklarını kamuoyuna açıklamalı bu giderler sponsorlumu, yoksa Belediye kendi bütcesindenmi karşılıyor?

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 15.05.2024 08:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.