BİST
9.080
ALTIN
2.325,00
DOLAR
32,42
STERLİN
41,68
EURO
35,59

Uşak Gençliği Yeni Bir Merkeze Kavuşuyor

Uşak Belediyesi yeni bir çalışma ile Kemalöz Mahallesi’nde atıl durumda olan ve yıkımı gerçekleştirilen ayaklı su deposunun yerine yeni bir Gençlik Merkezi inşa etmek için kazı, temel çalışmalarına başladı.

21 Mart 2023 Salı 23:48
Uşak Gençliği Yeni Bir Merkeze Kavuşuyor

Zümra Kadın El Emeği Pazarı’ndan eğitim ve yaşam merkezlerine, Genç Kuşak Kule Altı ve Akademi binalarından Kadın Koordinasyon Merkezi(UKAMER) binasına kadar birçok sosyal projeye ilişkinyapısal yatırımı hayata geçirenve geçirmeye devam eden Uşak Belediyesi, kapsamlı bir çalışmaya daha imza atmaya hazırlanıyor.

Kemalöz Mahallesi’nde atıl durumda olan ve yıkımı gerçekleştirilen ayaklı su deposunun yerini yeni bir Gençlik Merkezi alıyor.486metrekare alana oturacak projenin ilk adımı olan temel kazı çalışmaları bugün başladı.

Toplamda 1922 metrekare kullanım alanına sahip olacak merkez bünyesinde çeşitli etkinlik alanları bulunduracak ve üç kattan oluşacak.

İçerisinde geniş bir dans salonu, çok amaçlı salonlar ve çeşitli kurs odaları barındıracak Gençlik Merkezi, bir de kadınlara özel spor salonuna ev sahipliği yapacak. Giriş kısmındaysa açık ve kapalı oturma alanlarına sahip büyük bir kaferestoran bölümü merkezin misafirlerini ağırlayacak.

Hızla yükselmesi planlanan projede temel kazı çalışmalarının kısa sürede bitmesiyle ilk betonunun dökülmesi hedefleniyor.

-AhmetItil/Haber.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.