BİST
10.891
ALTIN
2.529,53
DOLAR
32,99
STERLİN
42,55
EURO
35,82

CHP'nin Yarınları Sağlam

Uşak Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı gelecek vaad eden genç siyasetçi, Onurhan Alp Avşar'ın başarısını CHP Genel Başkanı Özgür Özel örnek gösterdi.

19 Mayıs 2024 Pazar 20:50
CHP'nin Yarınları Sağlam

Uşak'ta siyasetdeki yaş oranı değişecek gibi.

Uşak Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı olan ve Uşak CHP'de gelecek vaad eden en genç siyasetçi olan, Onurhan Alp Avşar'ın başarısını CHP Genel Başkanı Özgür Özel parti Genel Merkezinde dillendirerek bu başarıyın örnek gösterdi.

Özgür Özel Uşak ziyaretinde bir araya geldiği Uşak CHP Gençlik Kolları Başkanı Onurhan Alp Avşar ile yaptığı sohbette öğrendiği bilgiyi genel merkezde paylaşarak, Avşar hakkında . 

 - Uşak Gençlik Kolları Başkanı arkadaşımız, Uşak'ta 2 buçuk haftada sayısı 402'yi bulan 25 yaş altı üye yapmış. diyerek Avşarı başarısını kamuoyu ile paylaştı.

Uşak Güncel Haber Merkezi olarak kendisini arayıp konu hakkında konuştuğumuz Avşar Gençlik Kolları olarak çok çalıştıklarını CHP'nin yereldeki başarısının parti olarak kollektif bir çalışma bilinci ile gerçekleştiğini söyledi.

Yıldızı parlayan siyasetçi 2 buçuk hafta gibi bir sürede gerçekleştirdiği 402 üye sayısı hakındada tüm gençlik kollarının başarısı olduğunu söylerken gözlerden kaçmayan detay olan üyelerin 25 yaş altı olmasıda, Avşar tarafından CHP'nin yıldızının parladığını ve genel başkan Özgür Özel'inde söyleminde belirttiği gibi CHP'nin Baba Ocağı olmasına bağladı.

Avşar 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında verdiği mesajındada şunları söyledi.

-  Uşak Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Onurhan Avşar 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında. 
Tarihin akışını değiştiren bu kutlu tarihin yildonumunde boğazda demirleyen işgal gemilerini gördüğünde " Geldikleri gibi giderler" diyen Devlet kurmuş büyük önder Mustafa Kemal Atatürk' ün yaktigi bağımsızlık meşalesinin yilmaz bekçisi, Türk gencleri olarak tam bağımsız Turkiye sevdamızdan hiç vazgeçmedik. 
Tüm Türk halkının 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarken .

Uşak gençliğini Cumhuriyet Halk Partimize davet ediyorum .dedi .

Haber/AhmetItil .

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 19.05.2024 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.