BİST
9.916
ALTIN
2.439,70
DOLAR
32,45
STERLİN
40,80
EURO
34,83

Çakın'dan Yalım'a Sert Eleştiri

Çakın'dan CHP Adayı Özkan Yalım'a sert eleştiri, Çakın Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz tabelası hakkındaki tutumunu eleştirdi;"Senin mensubu olduğun siyasi parti bunlarla yol yürümüyormu"

25 Mart 2024 Pazartesi 00:08
Çakın'dan Yalım'a Sert Eleştiri

Uşşak Belediye Başkanı ve AKP Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın katıldığı bir canlı yayında gazetecilerin ve vatandaşlardan gelen soruları cevapladı.

Çakın gelen bir soruda CHP'yi ve CHP Adayı Özkan Yalım'ı eleştirdi.

Çakın Afyonkarahisar'da Burcu Köksal'ın yaptığı açıklamaya CHP Genel Başkanı Özgür Özel Uşşak'taki ziyaretinde dil sürçmesi şeklinde değerlendirmede bulundu siz ne düşünüyorsunuz?sorusuna.

CHP'li rakibib Özkan Yalım'ın Şehit Savcı Mehmet Kiraz tabelası hakkındaki tutumunu eleştirerek başladı.

Tabiki bi yerel siyaset yapıyoruz genel siyaseti vekillerimiz dillendiriyorr ancak ben insanların maske takmalarini hiç sevmem yani bir gün farklı bir şekilde beyanda bulunan siyasi kaygılar dolayısıyla söyleyen ona yönelik tutum taşıyan kişilerin göreve geldiğinde de çok farklı bir tutumla karşı karşıya bırakabilirler. 

Burda bir siyasi parti adayı Üniversiteye gitti bir video çekti savcının tabelası kötü durumdaymis onu değiştirmiş. 

Çakın;Tabela kötü durumdaymış ona hürmeten değiştirmiş burda şehit Savcı Kiraz'ı kim şehid etti?

DHKPC Kökenli PKK ilişkili terörisler şehit etti..

Peki senin mensubu olduğun siyasi parti bu saydığımız kişilerle birlikte yol yürümüyormu?

Yürüyor.

İşte burda Afyon'daki adayın Milliyetçi, Muhafazakar seçmene bunlara benim kapım kapalı derken Uşşak'ın göbeğinde İsmetpaşa Caddesinde Genel Başkan düzeyinde adayda kendiside yanındayken orda bizim kapımız herkese açık dedi burda konu vatandaş değil vatandaşa zaten herkesin kapısı açık burda İstanbul durumu var burda adayın seçilmesi ve tutumunu göreve geldiğindesürdürebileceği anlamına gelmiyor bu arkadaşlar CHP mensubu Belediye Başkanı Genel Merkezin takındığı tavırdan hareket etmek zorunda her birimiz bir partinin adayıyız projelerimizi anlatıyoruz ama taraf olduğumuz bir durum var.dedi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 25.03.2024 01:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.