BİST
10.891
ALTIN
2.529,53
DOLAR
32,99
STERLİN
42,55
EURO
35,82

Bu Defa Alamanya'ya Gidiyoruz

"Bekle Bizi Alamanya"Geçen hafta Avusturya ziyareti ile gündeme gelen Uşak Belediyesi CHP'li Belediye Meclis Üyeleri bugünde Belediye Meclisinde Almanya ziyaretini oylamaya sundu oylama CHP'li Belediye Meclis Üyelerinin çoğunluğu ile kabul edildi.

04 Haziran 2024 Salı 22:16
Bu Defa Alamanya'ya Gidiyoruz

Uşak Belediye Meclis Üyeleri bu defada Almanya' ya gidecek ?

Uşak' ta yerel secimi kazandıktan sonra AKP' yi eleştiren ve yapılan israf harcamalarını Uşak halkı ile paylaşan Uşak Belediyesi CHP' Lİ Başkanı Ozkan Yalım Belediye Başkanlığını  elinden aldığı AKP' Lİ Usak Belediyesi Başkanı Mehmet Cakın' dan kalır yanı yok .

Edinilen bilgiye gore daha geçen hafta Avusturya ziyaretinde bulunan biri İYİ Partili digeri CHP' Lİ Beldiye Meclis üyeleri bu defada Almanya yolcusu olduğu öğrenildi. 

Bugün oylamaya sunulan gündem maddesi CHP'li Belediye Meclis Üyelerinin çoğunluğunun kabul oyu ile Meclisten geçti

Belediye Meclisinde oylamaya sunulan önerinin ekonomik zorluklarla mücadele etmek zorunda kalan Uşak kamuoyunda tepki ile karşılanacağı muhtemel .

Şeffaf Belediyecilik adina yapılan gezilerde ne kadar harcanildigininda kamuoyu ile paylaşılmamasıda bir başka muamma .

Meclis toplantısında AKP' grup başkanı ve sözcüsü Nuri Demir geçen hafta gerçekleşen Avusturya ziyaretinin masraflarını sözlü olarak bugün Belediye Meclisinde sordu. 

CHP'li Başkan Yalım masrafları Belediye Meclis Üyelerinin kendi cebinden karşıladığını söyledi .

,İşe ve mevzuya hakim olan herkesin CHP'li Başkanın bu sözünden sonra akıllara şu geldi.

- Madem herkes bu gezileri cebinden finanse ediyor o zaman neden Belediye Meclisine getirip harcırah ve masrafların karşılanması konularını görüştürüp oylamaya sunuyorsunuz?

Şeffaf Belediyeciliğin söylemler ile değilde belgeler ile vucud bulmalı diyen konuya hakim kişiler CHP'li Başkanın bu sözlerini hayret ile karşılarken, CHP'li Başkanın Avusturya gezisi ve Almanya gezisine katılacak Belediye Meclis Üyeleri ekonomik olarak sıkıntıda olan halk tarafın dan çok tepki gördüğü ve göreceği muhakkak

Haber/AhmetItil .

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 05.06.2024 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.