BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Gür'den Seçim Mesajı

İYİ Parti Uşşak Belediye Başkan Adayı Muhammed Gür projelerini anlatarak seçmene seslendi,Gür;"Uşak’a hizmetkar olmaya geliyorum sırtımı önce Allah’a, sonra siz değerli hemşerilerime dayadım!"

28 Mart 2024 Perşembe 18:57
Gür'den Seçim Mesajı

İYİ Parti Uşşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür bugün yaptığı basın açıklamasında seçmene seslenerek.

Uşak’a hizmetkar olmaya geliyorum sırtımı önce Allah’a, sonra siz değerli hemşerilerime dayadım!dedi.

İYİ Parti Adayı Gür emin adımlarla hedefine doğru ilerliyor. Onca zorluk ve kirli manipülasyona göğüs geren Gür, ekibiyle birlikte 1 Nisan’dan sonra “yeni bir Uşak” vaat ediyor. 7’den 70’e toplumun her kesimini kapsayan projelerle “eşit, adil ve liyakat” düzenli yeni bir belediyecilik anlayışıyla şehre hizmet sözü veren Muhammet Gür, “Çalanlardan olmayacağız, çaldırmayacağız, israf etmeyeceğiz, vatandaşın parasını kendi menfaatimize değil, o paranın asıl sahibi olan halkımıza harcayacağız” dedi. 

1 Nisan’dan sonraki hedefi projelerini hayata geçirerek, şehre hizmet etmek olacağını söyleyen Gür seçim boyunca dikkat çeken projelerini şöyle anlattı.

5 bin konut yapacağız 
İlk kez ev sahibi olacak vatandaşlarımız, emeklilerimiz, şehit aileleri ve gazi yakınlarımızın öncelikle faydalanacağı 5 bin konutluk projeyi hayata geçireceğiz. Emin olun Uşak bizimle daha İYİ olacak.


İnternet faturası ödemeye artık son
Uşak’ta her mahallemize kuracağımız Wİ-Fİ istasyonlarıyla, günümüzün vazgeçilmez ihtiyacı olan interneti, ücretsiz olarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. 

Çalışan annelerimize müjde
Her mahallemize kreş açacağız. Siz söz veriyoruz, ilk 100 günde 3 kreşi hayata geçireceğiz. Bu sayede hem istihdamımız artacak, hem de çocuklarınız güvenli ellerde olacak!

Öğrencilerimize burs veriyoruz
İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite okuyan bu şehrin geleceği 10 bin evladımıza burs vereceğiz. Bu şehirde eğitim başarının artması için var gücümüzle çalışacağız. 


Emeklilerimizin yanındayız
Emekli vatandaşlarımıza belediyenin sosyal tesislerinde yüzde 50 indirim tarifesi uygulanacak. 


Melek Kart ile Mutlu Uşak
Belediye olarak her zaman ailelerimizin yanında olacağız. 0-3 yaş arası bebek sahibi olan ailelerimize her ay 3 bin lira Melek Kart bakiyesi desteği veriyoruz. 


Uşak Havaalanı uçuşlara açılacak

Mesafeleri yakınlaştırmak ve ilimize değer katmak için söz verdik. Uşak Havaalanını kalıcı olarak hizmete açmak için kurumlar arası iş birliğinin öncüsü olacağız. 

Turizm kenti Uşak
Kayaağıl termal bölgesinde genişletilmiş termal turizm projesi ile otel, sağlık kompleksi ve termal rehabilitasyon merkezleri oluşturulacak.

Uşak yeni stadına kavuşacak 
Yeni 1 Eylül Stadı projemizle, Uşak sporun merkezi olacak. 20 bin 64 kapasitesi, 100 iş yeri, 2 bin 500 araçlık yeraltı otoparkıyla yeni cazibe merkezi oluşturulacak.

Üretimin kenti Uşak

Tarım organize sanayi bölgesi projemize çok önem veriyoruz. Kayaağıl termal bölgesinde doğal üretim yoluyla organize sanayi bölgesini hayata geçireceğiz, bu sayede yeni istihdam sağlayacağız.

Hayvan dostu Uşak
Hayvanseverlerle birlikte sokak hayvanları için doğal yaşam köyü oluşturacağız ve minik dostlarımıza doğal ortamda yaşam imkanı sunacağız.

Depreme hazırlıklı olacağız
İlgili kurum, kuruluşlarla ve meslek odalarıyla iş birliği içinde olunup Uşak'ın bina envanterleri çıkarılacak. Gerekli tedbirler alınacaktır. Deprem gerçeğini hiçbir zaman unutmayacağız.

Uşak’a yakışır Otogar

Bu şehre hak ettiği Otogar’ı biz yapacağız. Bağlantı noktası hızlı tren istasyonu, İzmir Ankara çevre yolu hattı bölgesinde olan modern ve akıllı yapılarla güçlendirilmiş, özgün mimariye sahip bir otobüs terminaline kavuşacak.dedi.

Haber/AhmetItil.

KAYNAK: Uşak Güncel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.