BİST
9.070
ALTIN
2.325,71
DOLAR
32,38
STERLİN
40,98
EURO
34,98

Banaz'dan Deprem Bölgesine Yardımlar Sürüyor

Banaz ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.

07 Şubat 2023 Salı 21:36
Banaz'dan Deprem Bölgesine Yardımlar Sürüyor

Banaz Kaymakamlığı ve belediyesi tarafından başlatılan kampanyaya sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar destekte bulundu.

İlçeden dün yola çıkan iki tırın yanı sıra bugün de üç tır dolusu kışlık kıyafet, gıda, battaniye, elektrikli ısıtıcı ve konteyner yüklenerek yola çıktı.

Kaymakamı Musa Aydemir, depremzedelere yönelik yardım kampanyasının devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"İlçe olarak üzerimize düşen görevi yapmaya devem ediyoruz. Depremzede kardeşlerimizin acısını bir nebze olsa da dindirmek için ihtiyaç duyabilecekleri malzemeleri gönderdik. Dünden beri beş tır ve çok sayıda kamyonetler yola çıktı. Yardım kampanyamız devam ediyor. Destek veren kurumlarımıza ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Öte yandan depremzedelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak için ilçeden yola çıkan aşçıların bölgeye ulaştıkları öğrenildi.


KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.