BİST
9.693
ALTIN
2.496,45
DOLAR
32,50
STERLİN
40,29
EURO
34,78

Aşigoların Gözdesi Hayatını Kaybetti

Uşak spora olan büyük aşkıyla bilinen , Aşigoların gözdesi Mümtaz Aşigo hayatını kaybetti.

05 Ağustos 2022 Cuma 14:28
Aşigoların Gözdesi Hayatını Kaybetti

Evli ve 2 çocuk babası Büyük Aşigo Mümtaz Aytaş uzun zamandır akciğer kanseri nedeni ile tedavi görüyordu . Bu sabah evinde acilen fenalaşması üzerine Uşak Eğitim Ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Doktorların tüm çabasına rağmen hayata tutunamayan Mümtaz Aytaş Uşakspor taraftarlarını (Aşigo) büyük yasa boğdu.  

Uşakta ,Uşak spor aşıklarının sevdiği saydığı biri olarak bilinen Mümtaz Aytaş,Uşak spor aşıklarının kullandığı slogan olan ; ‘’ Aş, aşş, , ki, ki, aşki aşki aşş” sloganını da icat ederek gönülleri kazanıp Uşak sporda büyük bir iz bıraktı.

Mümtaz Aytaş’ın kardeşi Uşak Aşigo Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Aytaş , Çok üzgün olduğunu belirtip, Benim ikinci babam gibiydi. Yaklaşık bir ay önce de annem Müzeyyen Aytaş’ı uğurladık. Onun acısı dinmeden ağabeyimi yitirirdik. Bütün Uşak’ın ve Aşigoların başı sağ olsun” dedi.

Aytaş, cenaze işlemlerinin yetiştiği takdirde ikindi vakti toprağa vermeyi planladıklarını, olmazsa yarın defnedileceğini de sözlerine ekledi.

1967 Uşakspor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Argan Arıcak;

 Diğer Dernek Başkanımız Hakan Aytaş ve Hüseyin Aytaş’ın ve bizimde tribünlerimizin abilerinden Mümtaz Aytaş hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Merhum Mümtaz Aytaş ağabeyimize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. Tüm aşigoların ve acılı ailesinin başı sağ olsun” şeklinde üzüntülerini belirtti.

KAYNAK: Uşak Güncel

Son Güncelleme: 05.08.2022 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.